Dit bied ik je gratis aan

Om jou de kans te geven om kennis met mij te maken

Hallo mooie vrouw, staat jouw leven in het teken van anderen? Voel jij je je het comfortabelst aan wanneer jij er voor anderen bent en anderen helpt? Maar ben jij stiekem moe en op? Dwingt het leven jou om naar jouzelf te kijken en jezelf op nummer 1 te zetten? Lees mijn E-book om daar alvast een start mee te maken en/of plan een gesprek met mij in, om alvast de eerste stap naar zelfzorg en zelfliefde te zetten.

"Streef naar groei,
niet naar perfectie"

Kennismaking

Een moment waarop jij jezelf op nummer 1 zet. Ik stel jou vragen om te kijken waar je nu staat en vooral waar je naar toe wilt.

E-book

Met vijf tips leer jij jezelf op nummer 1 te zetten. Jij bent belangrijk! Als jij niet goed voor jezelf zorgt, wie doet dat dan wel? Download mijn gratis e-book door hieronder het formulier in te vullen.

Recept

Courgetti a la Ingrid

Hou jij ook zo van lekker en gezond eten? Na veel uitproberen en aanpassen heb ik dit recept bedacht. Ik ben van mening dat het goed is om stil te staan bij wat je eet. Hoe reageert je lichaam. Krijg je krampen vlak na het eten of ligt het zwaar op de maag? Goed om te onderzoeken of je dit bij bepaalde producten hebt. Je lichaam weet namelijk heel goed wat het kan verdragen en wat voedend is voor het lichaam. Mijn advies: “Luister naar de signalen van je lichaam en pas het eten aan. Zorg goed voor je lichaam”.

Kennismaking

plan je gratis gesprek hier in