Over mij

Hoi ik ben Ingrid Lemmink en ik wil iets over mijzelf vertellen. Als klein meisje vroeg ik me vaak af; Waarom leef ik eigenlijk? En waarvoor? Daar kreeg ik in de loop  van mijn leven steeds meer antwoord op.

Mijn kinderjaren waren niet altijd gemakkelijk. Een zieke moeder die heel jong was toen ze overleed. En in die periode kreeg mijn vader een ongeluk waardoor hij de rest van zijn leven invalide bleef.

Oppassen op mijn moeder als mijn vader er even niet was. Dat was best heftig, teveel verantwoordelijkheid die je eigenlijk op die leeftijd niet kon dragen. Je vader die 1 jaar in het ziekenhuis lag en die ik maar één keer in de twee weken zag. Dit voelde heel onveilig. Je ziet dingen die je als kind niet wilt zien. 

Al snel kon ik geen kind meer zijn en deed wat er van mij verwacht werd. Als ik thuis goed meehielp en voor iedereen ging zorgen, merkte ik dat ik een beetje aandacht kreeg. Ik werd gezien. Ze vonden me aardig en vonden dat ik het goed deed. Ik kreeg zelfs complimenten. Dus zorgde ik steeds meer en meer voor iedereen.

"Ik was al Moeder toen ik nog een kind was"

Ik voelde steeds beter aan wat iedereen nodig had en vergat daardoor compleet mijzelf. Ik haalde mijn energie en geluk uit door anderen te helpen. Het werd mijn tweede natuur. Althans dat dacht ik. Maar ik moest steeds meer doen om dat zelfde gevoel te krijgen. 

Mijn Passie

Toen ik 4 jaar was wist ik al dat ik juffrouw wilde worden. De juffrouw die ik in groep 1 had gaf mij alle aandacht die ik nodig had maar thuis niet kreeg omdat daar geen ruimte voor was. Ze was heel lief en ze hielp me te groeien en ik vond haar geweldig. Vanaf dat moment wist ik dat ik ook juf wilde worden en ik net zo’n bijzondere juf als zij voor de kinderen wilde zijn. De wind onder hun vleugels te zijn. En dat gebeurde ook! Wat was ik blij toen ik voor het eerst mijn eigen klas had. Ik gaf ze mijn hart en ziel alsof het mijn eigen kinderen waren. Ook als juf ging ik volledig in de verzorgende rol die voor mij zo normaal was. En zo leefde ik mijn leven. Totdat ik volledig afknapte.

Het ging helemaal mis

Ik werd letterlijk stopgezet, Hernia en een Burn-out. Ik kon niets meer. Ik kon zelfs niet meer zorgen voor mijn pasgeboren kindje van bijna 1 jaar. Een baby waar ik zo naar had verlangd. Na 5 maanden bedrust volgde eindelijk een operatie. Ik dacht nu moet het weer goed gaan. De pijn bleef en ik had geen idee wat er met mij aan de hand was. Ik was compleet mijn vertrouwen in mijn lichaam kwijt.

Ik heb allerlei doktoren, specialisten en therapeuten bezocht en in behandeling geweest. Niemand wist hoe en wat te doen. 1 Jaar lang leefde ik in een donker gat. Ook kreeg ik vaak gedachtes. Van mij hoeft het zo niet meer. En langzaam werd ik wakker. Vanaf dat moment voelde en wist ik….. 

Mijn kracht terug pakken

Nu moet ik leren om voor mijzelf te zorgen. Mijzelf lief te hebben. Ik ging weer voelen en leren wat voor mij belangrijk is. En waarom ik hier op aarde ben.

Stap voor stap ging het steeds beter. Ik ben intuïtieve trainingen gaan volgen. Daar voelde ik voor het éérst echt in mijn leven. En ik voelde een echte een JA. Dit is wat ik wil!! Ik voelde mij thuiskomen bij mezelf, WAUW!

Ik heb gezocht wat ik nodig had en ging opleidingen volgen en coaches die mij hebben begeleid op mijn pad. Ik ben nooit meer gestopt om mij spiritueel te ontwikkelen. Ik ben daardoor veranderd. Zo bijzonder! 

De vruchten plukken

Het heeft me enorm geholpen om de regie in eigen handen te nemen. Bewuster te gaan leven. Me echt op mezelf te richten. Ik maak nu keuzes die goed zijn voor mij. Het maakt me innerlijk blij en dat straal ik ook uit. En nog elke dag leer ik mezelf beter kennen. Om te voelen wat ik nodig heb. Wat ben ik dankbaar en meestal ook heel gelukkig met mijn leven. Ook ik heb natuurlijk mijn strubbelingen. 

Ik heb een super relatie met mijn man en zoon. Ik ben blij met mijzelf en hoe ik er nu uitzie. Ik vind mijn werk als lerares op een basisschool geweldig leuk en ik draai zelfs een succesvolle praktijk waar ik supertrots op ben. Dat gun ik iedereen maar vooral (ook)? jou!  

Als je mij zou kennen dan zou je weten dat

Mijn meest pure eigenschappen
Mijn kernwaarden

Het is mijn missie om jou te leren...

Jezelf op nummer 1 te plaatsen en de juiste keuzes te maken die goed voor jou zijn. Dat jij de regie weer in eigen handen neemt en leeft vanuit jouw kracht. Dat jij bepaalt hoe je jouw leven inricht ongeacht wat een ander daarvan vindt. Dat jij jezelf ziet staan hoe waardevol je bent en jij echt iets te brengen hebt op aarde. En dat je ervaart hoe mooi het leven is met de wereld aan je voeten.​

Je hebt mijn verhaal mogen lezen

Ben je klaar voor de volgende stap? Ervaar jij een klik met mij en ben je nieuwsgierig naar wat ik jou te bieden heb? Ben jij er klaar voor om de Powervrouw in jou te omarmen?

Kennismaking

plan je gratis gesprek hier in